"Aandacht voor praktisch talent"

Vmbo-basis en Vmbo-kader

We hebben een aparte klas voor leerlingen met een basis, kader of basis-kader advies

Praktisch leren

In deze klas staat net als in alle andere klassen leren voorop. In deze klas is echter meer dan in die andere klassen aandacht voor ‘praktisch leren’. Zo krijgt uw kind extra praktijkvakken ter voorbereiding op de bovenbouw en de vervolgopleiding op het mbo.

Ook in de theoretische vakken zit veel koppeling met de praktijk. Al doende leren, is voor veel kinderen een fijne manier van leren. Voor deze leerlingen is dus ook een ‘op maat’ aanpak en lesrooster.

Na het tweede leerjaar kan uw kind naar de bovenbouw  op de Boerhaavelaan om daar een diploma te halen. In de onderbouw bij ons op de locatie wordt het keuzeproces voor de verschillende sectoren goed voorbereid. Om de overstap naar de bovenbouw zo goed mogelijk te laten verlopen, gaan wij gedurende de eerste twee leerjaren met uw al een aantal keer op bezoek bij onze collega's aan de Boerhaavelaan. Deze bezoekjes hebben naast de kennismaking met het onderwijs en de beroepsrichtingen ook tot doel om de leerlingen alvast kennis te laten maken met hun toekomstige docenten en klasgenoten. Ook voor u organiseren we momenten om de locatie en het bovenbouwonderwijs te leren kennen.

Meer weten?

Kom naar de open dag. Of schrijf je in voor een persoonlijke rondleiding

 vmbo_bona.png

dsc2311.jpg